Децата от школа по изобразително изкуство "Живопис" към ОДК "Св. Ив. Рилски" с ръководител Галя Иванова са отличени при участието си в национални конкурси. 

Две първи места заеха 13-годишната Деница Господинова и 17-годишната Габриела Малова, а второ място зае 11-годишния Ивайло Бонев при участието си в конкурса "Под дъгата на детството" - град Сандански. Конкурсът е организиран от Община Сандански и 3-то ОУ "Христо Ботев".

Три първи места заеха 7-годишната Павлина Михайлова, 11-годишния Ивайло Бонев и 13-годишната Нина Ачилова в конкурса "Детство мое реално и вълшебно", организиран от Община Ловеч и ОДК Ловеч.

От националния конкурс "Приказките" - организиран от Община Варна и ОДК - Варна 17-годишната Габриела Малова получи поощрение.

Освен всичко, от Осло, Норвегия са пристигнали грамоти за всички деца, които са взели участие в международния проект "Татко в целия свят", организиран от Международния музей на детското изкуство.  Идеята на проекта е да се чуе мнението на децата, за това кое е най-важното при бащинството и какво трябва да прави детето със своя баща. В този проект възпитаниците на школа "Живопис" се включиха със свои картини. Избрани материали и рисунки ще бъдат добавени в постоянната колекция на музея, както и използвани в различни изложби, публикации и изследователски проекти.

Долина

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ