- на снимката: Кристина Тотева

Казанлъшкият диагонал Веселина Григорова се уреди с трансфер в Казахстан

29-годишната централна блокировачка Кристина Тотева се завърна при "розите", след 10-месечно отсъствие. Тя отново ще носи зелено-червения екип през новия спортно-състезателен сезон. Кристина Тотева подписа договор с бившия си клуб "Казанлък Волей - Багира", това съобщи изпълнителният директор на волейболния тим - Деко Григоров. 
В същото време бившата девическа националка от "Казанлък Волей - Багира" Веселина Григорова се уреди с трансфер във волеболното първенство на Казахстан. 18-годишният титулярен диагонал на "розите" премина в елитния ВК "Караганда" по лично настояване на генералния им мениджър и главен треньор на клуба Нурлан Садиков. 
Веселина Григорова наскоро подписа договор с казахстанския тим. Тя вече води предсезонна подготовка с новите си съотборнички. Контрактът на 196-сантиметровата българка е за една година, с опция за удължаването му за още една. 
Посредник при трансфера на казанлъчанката е бил българският мениджър Петър Цанев, който се ползва с голям авторитет в женския и мъжкия волейбол в Казахстан. 

ДОЛИНА

- бр. 40 на в. "Долина"


В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ