Национали по лека атлетика вече се подготвят в Добрич за предстоящите държавни първенства на закрито, които ще се проведат от 11 до 15 февруари.
Представителите на СКА "Пендарева" и клуб "Цветанка Христова" ще направят първите си изяви за годината в шампионатите до 16 годишните, юноши и девойки младша и старша възраст по време на предстоящите държавни първенства на закрито, които ще се проведат от 11 до 15 февруари.
Симеон Вълев ще бъде единственият участник на треньорката Петя Пендарева в първенството при момчетата до 16 години, в спринта на 60 метра. Други трима от клуба ще спорят в шампионата при юноши младша възраст. Републиканският шампион в бягането на 400 метра при момчета до 16 години Мартин Белчев, освен в тази дисциплина, ще бяга и на 200 метра. Стоян Бинев ще стартира на 60 метра. Дебют за клуба във високия скок ще направи Даниел Шуманов. При по-големите юноши СКА "Пендарева"ще бъде представен от Иван Йовчев, Георги Боеков и Росен Иванов.
Единствената казанлъшка лекоатлетка в зала "Добротица" ще бъде възпитаничката на Светла Миткова от клуб "Цветанка Христова" Ясмин Бошнак, в сектора за хвърляне на гюле при девойки младша възраст. При юноши младша възраст гюле ще хвърлят Валентин Цветков и Стефан Оджаков.
Лекоатлетите ни ще пътуват за Добрич в сряда, а в четвъртък са първите им изяви в зала.

ДОЛИНА

- повече спортни новини може да прочететев бр. 7 на в."Долина"

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ