Отборът на карате клуб "Шори Доджо"- гр. Казанлък, с треньор Илиян Дянков, се завърна в Града на розите с общо 5 медала в индивидуалната надпревара при провелото се на 28 март 2015г. Десето Национално първенство по Шотокан Карате-до , гр. София. 
В надпреварата за медалите взеха участие общо 22 клуба и близо 310 състезатели от цялата страна.


Карате клуб "Шори Доджо" бе представен от общо 6 състезатели в различни възрастови групи. При провелото се състезание в зала Арена Армеец взеха участие три от децата на клуба. Мирослав Бончев стана национален шампион на "Ката" при момчетата във възрастова група 13-14 години, като се представи отлично в елиминационният кръг и със силна игра на финала грабна златният медал. На косъм от медалите в дисциплината "Ката" при 12-13 годишните остана Иван Драголов, който на кумите до 50кг. се класира втори.
Трима състезатели на клуба взеха участие в състезанието, при мъжете и жените. В дисциплината "ката", многократната ни медалистка на европейски и световни първенства по карате - Светла Димитрова, след чудесно представяне, бе видимо ощетена от съдиите, които я поставиха на второто място. Не последва и различно съдийство при мъжете. Боян Петров, бе поставен втори в дисциплината "Асай Рю Ката", а в дисциплината "Ката-Мъже" треньорът Илиян Дянков се класира на първо място.                

ДОЛИНА
- още спортни новини може да прочетете в бр.14, в. "Долина"

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ