На 1, 2 и 3 май в Ямбол, местността "Бакаджика", стартира 18-ти Национален мотосъбор на The Riders MC. Събитието ще уважат рокери от страната и чужбина. Организаторите обещават грандиозно зрелищно шоу с изненади, игри, награди и много бира, под звуците на добре познати български рок групи.
Утре в 19:00ч. гостите ще бъдат посрещнати с музиката на група „Хангар 42“ и зрелищно откриване със забавни игри – Надбягване с чували, Дузпи от мотор, Пумпал с каска и др.
В събота забавлението за ранобудните рокери започва още от сутринта, с игрите за деца - „Бърза закуска“ и „Десерт торта без ръце“. В 13:00ч. започва и емблематичната Почетна обиколка на града, с поднасяне на венец пред Паметника на загиналите за свободата, след което ще се проведе Драг и Стънт шоуто на писта „Тенево“.
Веселбата и награждаването на победителите във всички категории ще продължат на „Бакаджика“, където дошлите на събора ги очаква още много адреналин, ръмжене на мотори, рок музика и атрактивни състезания, които от мотоклуба запазват в тайна. За доброто настроение на гостите ще се погрижи група Кросфайър, а организаторите са подготвили  зрелищно светлинно и стрийп шоу.
Членовете на The Riders MC призовават всички шофьори към толерантност на пътя.  Те призовават шофьорите да не забравят, че силните емоции са лош съветник и водят до загуба на чувството за предпазливост. Избягването на ситуациите за пътни катастрофи е отговорност основно на водачите, но в голяма степен това е отговорност и на техните спътници.

The Riders MC

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ