В очакване сме на утрешния 25 брой на вестник „Долина“. Ето какво ви е приготвил екипа на вестника и кои са темите и заглавията, които е подбрал за своите читатели от общините Павел баня, Мъглиж и Казанлък. Отново  избрахме за вас най-интересното от изминалата седмица в културния и обществения живот на Казанлък и региона. Държейки в ръце поредния ни 25 брой, през погледа ви ще минат разнообразни теми, гледни точки и мнения. Ще се срещнете с хора от вчера и от днес. Заглавията, които сме подбрали за вас ще ви донесат информация за това:
Стартира изграждането на дългоочаквания Музей на розата в Казанлък. Повече за проекта на бъдещата културна институция, неговото създаване и музейните експонати ще разберете от първа страница.
Розата през детските очи като символ на България ни разкрива цветната изложба, подредена в Общинска библиотека ”Искра”.
Поетесата Катя Белчева гостува на в Казанлък.
На страницата ни озаглавена „Коментарно”,  ще насочим погледа на читателя към обществото, просията и липсата на информация по проблема, която е повсеместна.
Тон и половина отпадъци е равносметката от отминалия екофест „Еко Копринка”, който се проведе на 12, 13 и 14 юни.
Актьори се престориха на просяци в центъра на града. Как премина социалния експеримент ще научите от новия брой на в. „Долина”
И тази седмица спортните новини и поводите да се гордеем с казанлъшките спортисти са много. Повече за успехите на казанлъчани ще научите от нашата 4-та страница.
Девета страница сме посветили на обикновения необикновен Теню Пиндарев, чиито корени са в Казанлък. Ще видите известния творец от една по-непозната страна – личната.
Афродита Мераклийска, която отдавна не се бе появявала на страниците на нашия вестник, се завръща с ударна сила, разкривайки десетте типа мъже, които дразнят жените и от къде водят началото си контрацептивите.
Детски футболен турнир за купа „Ирита” стартира в Павел баня.
Тези и още много новини ви очакват в утрешния 08 брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60 ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ