В утрешния 26 брой на в. “Долина” може да прочетете разширени материали по важни въпроси, които касаят Казанлък и региона. Научете за актуални новини, забавни случки, любопитни истории и драматични развръзки, случили се през изминалата седмица на територията на Розовата долина. В най-новия брой на вестника, който излиза утре, може да прочетете за това:

Защо? Кой? – въпросите, които си задават всички след срутването на голяма част от източното крило на ПМГ ”Никола Обрешков”.

За бившия външен министър на България д-р Соломон Паси, за неговото идване в Града на розите. Какво сподели той с казанлъчани и каква бе причината за идването му – научете от 26 брой на в. „Долина”.

Излезе от печат второто преработено издание на романа „Непоискано добро”.

Национален поетичен конкурс за епична поезия организира шипченското народно читалище „Светлина-1861”.

Подробности около празника на билките и тяхната лековита сила ще прочетете на 10-та страница.

Деветдесет години се навършват от смъртта на Лалчо Чешмеджиев. Какво разказват хората, които още пазят жив спомена за него, ще научите от новия брой на вестника.

Павел баня остана без общински съвет – как се стигна до тук вижте на страницата ни посветена на региона.

Камиони на дърводобивни фирми рушат пътя за мъглижко село.
Приключи футболния турнир за купа „Ирита”.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ