В утрешния 27 брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви направи част от кипежа на живота в Казанлък и региона.
Ще разберете какво се случи през изминалата седмица в Розовата долина, ще се докоснете до теми, гледни точки и събития представени по един различен начин. Открийте забавното, ироничното и красивото в новия брой на вестника. Научете:
За финансова помощ моли училищното настоятелство на ПМГ ”Никола Обрешков”, Казанлък. Училището пострада миналата седмица при извършване на строително-ремонтни дейности. Причините за създалата се ситуация още се изясняват.
Сдружение „Бъдеще за децата” стартира нов проект насочен към детето
Отпадат таксите за роуминг от 2017година.
Спортни успехи и поводи за гордост ни донесоха девойките младша възраст със спечелването на шампионска титла от държавно първенство. Още за изявите на казанлъшките спортисти може да прочетете на нашата четвърта страница.
Казанлък влиза в два национални туристически маршрути. Това потвърди за вестник „Долина” Сребра Касева, началник отдел култура при Община Казанлък.
Петър Бояджиев подреди фото изложба в казанлъшкия Музей на Фотографията.
Спектакъл под открито небе и сред природата готви казанлъшкия театър „Любомир Кабакчиев”.
На нашата развлекателна страница, посветена на интересни и любопитни факти и новини ще се докоснете до малко известни истории свързани с Хигиената на Средновековна Европа.
По следите на историята ще ни отведе 135-тата годишнина от убийството на Олга Николаевна Скобелева. Коя е тя и какво е направила за страната ни, ще научите от най-новия брой на вестник „Долина”.
Павел баня избира мис Полянка тази събота. Повече за конкурса научете от 11-та страница, традиционно посветена за новини от региона.
Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ