В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Естествено подобаващо място сме отделили и на спортните успехи на спортисти от Казанлък. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете за:
Стартът на тракийските празници, по време на които казанлъчани и гости на града ще станат свидетели и участници в богата палитра от събития.
Асфалтът стъпи и в източното – подробности около строителната програма на община Казанлък, благодарение на която асфалтът „стъпи” на места в града и населените места дълго време останали необновени.
Общината реконструира микроязовир „Синята река”.
Казанлък се подготвя за местни избори.
Сезонните работници също дължат осигуровки – подробности в новия брой.
Деца създадоха пътеводител на Казанлък. Как видяха Града на розите децата на Казанлък, ще научите от утрешното издание на в. „Долина”.
Подробности около изложбата „Кръвта вода не става” на Георги Антонинов, потомък на Чудомировия род ще ви разкрие Лилия Димитрова.
България отбеляза 138 години от Шипченската Епопея. Кой поднесе венци, кой почете паметта на загиналите за свободата на България, как протекоха възстановките на бойните действия, ще разберете от трета страница.
Приказки край лагерния огън ще ви разкажат летовниците от тазгодишния летен лагер „Паниците” край Калофер. Ще се срещнете с Христо, Фанка, волейболните ни надежди и талантите на Казанлък, които знаят как да почиват и да създават нови приятелства, творейки своята лична история.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ