В очакване сме на утрешния брой на вестник „Долина“. Ето какво ви е приготвил екипа на вестника и кои са темите и заглавията, които е подбрал за своите читатели от общините Павел баня, Мъглиж и Казанлък. Отново сме подбрали за вас най-интересното от изминалата седмица на културния и обществения живот в Казанлък и региона. Държейки в ръце поредният ни брой, през погледа ви ще минат разнообразни теми, гледни точки и мнения. Заглавията, които сме подбрали за вас ще ви донесат информация за :
Ново кръгово кръстовище изграждат в Казанлък;
Монтират камери на „Абаята”, за да спрат провеждането на гонки с МПС-та;
Как премина тържествената сесия, организирана от Казанлъшката търговско-промишлена палата по повод 120-годишния юбилей на Българската търговско-промишлена палата;
До края на септември мостът при село ясеново ще бъде готов;
За поредни спортни успехи на казанлъшки спортисти ще научите от нашата четвърта страница.
Подробности около проекта на архитект Йотов „Севтополис”, благодарение на който ще бъде възстановена реплика на Севтополис, която има амбициите да се превърне в световен център за наука, изкуства и елитен туризъм;
Изложбата „Нещо от Бога и нещо човешко” на ИМ”Искра” ще гостува в Пловдив за Нощта на музеите;
Нова зала и детски кът към нея отвори казанлъшкия исторически музей;
Жители и гости на Казанлък извървяха стъпките на траките;
Академик Дечко Павлов от Шипка навършва 85 години на 9 септември. В навечерието на неговия празник екипът на в. „Долина” ще ви запознае с този именит шипченец и прекрасен човек.
Тези и още много новини ви очакват в утрешния 44 брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 0.60ст.

За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ