В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете за:

„Детска млечна кухня” отвори врати;
725 са първокласниците в община Казанлък. Училищата в Казанлък и населените места от общината откриха учебната 2015/2016 година. Как преминаха тържествата, как директорите на учебните заведения приветстваха своите ученици – ще научите от 2-ра страница;

Тази година учениците от природоматематическата гимназия ще учат в корпус на бившия Механотехникум;

Японският посланик ще връчи благодарствена грамота на кмета Галина Стоянова;

Бюст – паметник на Ботев ще бъде издигнат в парк „Розариум”;

Ансамбъл „Арсенал” показва магията на българския фолклор в Япония;

Павел баня почете паметта на големия оперен певец Тодор Мазаров;

Пенсионерския клуб в Павел баня поздрави юбилярите си – разказ от първо лице на журналистката Йорданка Трополова.

Откриха новия стадион в Мъглиж;

Неизвестни факти за известните животни - Нашата планета е необятно място - факт колкото известен на всички толкова и неизвестен поради безкрайното количество информация която побира както сама по себе си, така и за живите организми, които я населяват. Всеки ден човекът научава по нещо ново за животните, които също като него дишат, хранят се, имат свой начин на живот, свое мислене и странности, които колкото и да сме свикнали да приемаме като нормални, в крайна сметка пак ни изненадват. В развлекателната ни страница сме се постарали да подберем известни (и не чак толкова) факти за животните.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60стотинки.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


 

 

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ