В долината:
Компанията отговорно ще изпълни предписанията на ДНСК

Строителна компания „Загора“, която извършва строителните дейности по изграждането на ново крило на ПМГ „Никола Обрешков“ в Казанлък, предприе всички необходими обезопасителни мерки след срутване на част от сградата на учебното заведение.

продължава>

- Г-жо Коева, стартира Строителната програма на Община Казанлък в частта асфалтиране на улици. Какво предстои? - От понеделник, 22 юни 2015 г., започва подготовката за асфалтирането на улици на територията на община Казанлък. Съгласно договорения график с фирмите изпълнители на дейностите, първите две улици, по които започва ремонтът в град Казанлък, са ул. „Стара планина“ в участъка от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Пушкин“ и ул. „Стефан Караджа“ в участъка от бул. „23 Пехотен Шипченски полк“ до ул. „Стара планина“. Изпълнител на дейностите в тези участъци е Пътно-строителна компания „ЕС БИ ЕС“, избрана след проведена обществена поръчка.

продължава>

Започна подготовката за изграждането на новия Музей на розата, който ще бъде разположен в парк "Розариум". Проектът за съвременната сграда, където ще бъде разположен бъдещия музей бе разработен преди две години. До този момент проектът е преминал съгласуване с експерти от Националния институт за недвижимо културно наследство, консултиран е с френски специалисти, представен е на гражданите на Казанлък и е направено обществено обсъждане.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ