В долината:

Нашето момче - Иван Караиванов, родом от град Шипка, а известен в цяла България с изключителния си глас ще се яви в понеделник вечерта /26 април/ по БТВ на полуфинала на грандиозното телевизионно шоу „България търси таланти".

продължава>

Вече 20 години, преподавателите по география в гимназия "Св. Св. Кирил и Методий" поддържат традицията на така наречените географски практикуми. Зад на пръв поглед скучното име, се крият всъщност много емоции, споделени с учениците мигове, истинско докосване до географски и исторически обекти, и възпитание на родолюбие в съприкосновение с местата, където е творена българската история, както и тези, които спират дъха ни с красотата си.

продължава>

Във връзка с отбелязването на 22-ри април, който светът чества вече 40 години, с подкрепата на Община Казанлък, ученици към ТД "Орлово гнездо" и членове на клуб United Avangard Artist към НЧ "Възродена Искра", ще почистят днес коритото на Старата река. Сборният пункт на доброволците, които искат да се включат в акцията е пред НГПИД "Акад. Дечко Узунов" в 13.30 часа.

продължава>

"За Бога, братя - по-малко да крадем! Поне до края на тази година - ако можем де…
Българите са с най-ниска покупателна способност в Европейския съюз показа последното проучване на статистическата служба на Европейската комисия "Евростат", цитирано от Дойче веле, предаде Медиапул.

продължава>

Отец Димитър Баджелов: "С биометрични данни, вкарани в личните ни документи, се подготвя унищожението на всеки един от нас като личност."

Отец Димитър Баджелов служи в храм „Свети Георги Победоносец" в село Енина. Освен в Енина, отец Димитър служи и в Девическия манастир в Казанлък "Въведение Богородично". Завършил е Теологическия факултет на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий". 38 годишен, женен със син на 4 години.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ