В долината:

"Констатираните при проверката на Агенцията за държавна финансова инспекция /АДФИ/ нарушения по отношение на изпълнението на бюджет 2008, не са злоупотреби, а грешки, допуснати в работата, както от служителите, така и от мен." - коментира по време на разглеждане на доклада на агенцията на заседанието на ОбС тази седмица.

продължава>

Над 300 шофьора излязоха миналия четвъртък на протестно шествие, което премина от източния до западния край на града. С клаксони и плакати - "Не на дупките" и "Писна ни!", изразиха недоволството си протестиращите.

продължава>

Безплатни талони, които ще служат за вход на театралните постановки и спектакли, които са в афиша на тазгодишните "Чудомирови празници", предизвикаха опашки от граждани пред информационният център на улица "Искра" 4 във вторник.

продължава>

На заседание на Комисията за закрила на детето в Казанлък бе одобрено първото за казанлъшка община приемно семейство. То е професионално и предстой в него да бъде настанено дете от институция, но за да се случи това ще трябва да се реализират няколко основни стъпки от целия процес.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ