В долината:
В два поредни дни се провежда общински футболен турнир за купа "Ирита" за деца. Турнирът стартира във вторник, когато участниците в първа група изиграха първите три срещи. В първото дерби за турнира за купа "Ирита" сили премериха отборите на Горно Сахране - Павел баня, Търничени - Горно Сахране и Павел баня - Търничени. Осетеново - Тъжа. Няколко часа по-късно Тъжа  среща отбора на Александрово и Осетеново - Александрово. 

продължава>

За 10-ти път в Павел баня бе честван Празника на розата и минералната вода. 
С грандиозен спектакъл за избор на "Царица Роза" на 4 юни бе даден старта на десетото издание на традиционния Празник на розата и на минералната вода в Павел баня. Празникът се организира ежегодно в рамките на 3 дни в края на втората седмица от месец юни от Община Павел баня, под патронажа на кмета Станимир Радевски.

продължава>

На снимката: Журналистът Румен Скрински, Царица роза и Царя на минералната вода 18-годишният Никола Дидов е Цар на минералната вода в Павел баня. Осемнадесет годишният Цар на водното богатство бе избран на атрактивно плажно парти в събота в Плажния комплекс на курортния град. Името на победителя измежду младежите в Павел баня съобщи Царица роза Славена Дончева. Младият Нептун бе коронясан на плажното парти лично от заместник кмета на Община Павел баня Йордана Енева.

продължава>

Председателят на БСП - Казанлък и кмет на село Шейново Николай Терзиев и Петьо Апостолов - кметски наместник на село Голямо Дряново, зад чиято кандидатура застава и столетницата на местните избори тази есен, участваха в Национален дебат за сигурността в селата. Дебатът бе организиран от Асоциацията на българските села (АБС). Терзиев и Апостолов взеха участие в работната среща от квотата на Националното сдружение на общините в България.

продължава>

"За поредна учебна година учениците от 1до 4 клас на СОУ Христо Ботев участваха в състезанието на Сдружението на българските начални учители и Синдиката на българските учители, което е включено в Националния календар за извънучилищните дейности на МОН. ", съобщиха от ръководството на учебното заведение.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ