Депутатът от 42 Народно събрание Атанас Пъдев бе избран за председател на общинската организация на БСП в Павел Баня, информираха от пресцентъра на Столетницата в областта.

продължава>

Общинският съвет на Павел баня даде съгласие ученици, пенсионери и служители на общинска администрация да пътуват с 50% намаление в междуградските линии. Това стана ясно на редовно проведеното заседание на местния парламент миналия четвъртък. 

продължава>

Миналия четвъртък Областна комисия по автомобилен транспорт проведе заседание в сградата на Областна администрация Стара Загора. Комисията бе назначена със Заповед на областния управител на област Стара Загора, инж. Георги Ранов.

продължава>

Миналият четвъртък служителите от Полицейския участък в Павел баня отчетоха своята дейност през изминалата 2014 година, съобщиха от Общинска администрация Павел баня. На срещата присъстваха и кмета на Община Павел баня Станимир Радевски, Йордана Енева - зам.кмет, Красимира Кънчева - секретар, Стойчо Крачолов - началник на РУ "Полиция" гр.Казанлък, Павлин Коцев - н-к сектор "Охранителна полиция" и Радка Иванова - зам.директор на ДЛС "Мазалат". 

продължава>

Галин Тодоров Кънчев - мл. инспектор в РСПБЗН - Павел баня е един от тримата номинирани огнеборци от РДПБЗН - Стара Загора, които ще вземат участие в националния конкурс "Пожарникар на годината".

продължава>

Ученици от СОУ "Христо Ботев" в Павел баня четоха творби на Ботев миналия вторник, съобщиха от ръководството на училището. Четенията бяха по повод 135 годишнината от създаването на училището в курортния град.

продължава>

В средата на миналата седмица в Павел баня на скромна церемония, екипа на Телевизия "Европа" връчи приз на кмета на Община Павел баня  Станимир Радевски, като първи подгласник на предаването "Национален календар".

продължава>

Студенти ще пишат на тема "Десет причини да не емигрирам от Община Павел баня". Темата е част от инициативата на общинското ръководство на Община Павел баня да подпомогне финансово своите студенти.

продължава>

Сдружение "Турийски кукери" - село Турия  и представителите на селата Долно и Горно Сахране, община Павел баня грабнаха почетното първо място в международен кукерски фестивал, съобщиха от сдружението в събота.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ