В долината:
"В традиционния Фестивал на маскарадните игри "Старци в Турия -  2015", се очаква да се включат 25 кукерски групи с над 1000 участници от цялата страна", съобщиха от Общинска администрация. Маскарадната фиеста е организирана от Община Павел баня със съдействието на кметството на село Турия.

продължава>

С водосвет и тържествена програма беше отбелязан 125-годишния юбилей на ОУ "Генерал Скобелев" в павелбанското село Скобелево. В празничната програма се включиха ученици от скобелевското училище. Малчуганите от детска вокална група "Искрица" при читалище "Искра" гр.Казанлък поздравиха ученици и гости по случай годишнината.

продължава>

Хиляди пациенти има опасност да останат без достъп до рехабилитация,  Причината е, че се обсъжда проект за промяна на клиничните пътеки за рехабилитация, според който всеки пациент ще има право на седем дни рехабилитация, само веднъж годишно, пише "Дарик".

продължава>

Светлана Савицкая представи художествено-документалния роман "Балканът" в Павел баня в края на месец февруари. Срещата е част от регионална кампания за насърчаване на четенето и създаване на позитивно отношение към книгите и историческата литература.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ