В долината:
С богата програма училището в павелбанското село Манолово отбеляза своя 90-ти рожден ден.  В празничната програма на ОУ "Георги Бенковски" се включиха всички възпитаници на училището.
Кмета на община Павел баня Станимир Радевски поздрави учители и ученици по повод годишнината на училището и 24 май - Денят на славянската писменост и българската просвета и култура. 
Кметът Радевски сподели вълнението си от факта, че именно в училището в село Манолово той е направил първите си стъпки към знанието.
ДОЛИНА
- бр. 23, в. "Долина"
В петък областният управител инж. Георги Ранов и кметът на Павел баня Станимир Радевски подписаха договор за безвъзмездно прехвърляне на имот, частна държавна собственост, на Община Павел баня. Имотът е с площ 16.5 декара и се намира в местността Бонин дол.

продължава>

"В сърцето-крепост с меч 
не можеш да се добереш -
там само песента прониква!" 
Орфей Повярвали на Орфеевото прозрение, през 2011 г. част от певците на смесения хор за школувано пеене "Тодор Мазаров", гр. Павел баня хвърлиха музикален мост към гръцкия град Димотика.

продължава>

С грандиозния спектакъл "Избор на Царица роза - Павел баня 2015" ще бъде даден старт на Празника на розата и минералната вода в Павел баня.  На 04.06.2015 година от 20.00 часа на Лятната сцена в курортни град Павел баня ще избере своята Царица роза на пищен спектакъл. 12 са тазгодишните претендентки за царската корона.

продължава>

Новите управляващи апелират да се изгради музей на база местен поминък По случай 9 май - Денят на Европа ученици от СОУ "Хр.Ботев" и Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство гр.Павел баня се докоснаха до местното самоуправление, като влязоха в ролята на Общинска администрация, съобщиха от Общинска администрация Павел баня.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ