В долината:
Миналата сряда в Полицейско управление - Павел Баня е получен сигнал за два товарни автомобила, паркиран пред база на фабрика в павелбанското село Горно Сахране, превозващи дърва с нередовни документи, информираха от агенцията по горите.

продължава>

В понеделник бе даден старта на ремонтните действия на читалище "Народна просвета" в мъглижкото с. Ветрен с първа копка. След традиционния водосвет общинското ръководство на Община Мъглиж положи началото на един от спечелените проекти "Реконструкция и ремонт на читалище "Народна просвета " с. Ветрен, по Програма "Развитие на селските райони" 2007-2013 г.

продължава>

В понеделник със Заповед на кмета Господин Господинов бе отменено бедственото положение в община Мъглиж. Само частично не е отменено бедствено положение в района на пропадналия път с. Ветрен - с. Сливито. Това обяви зам.кметът на Община Мъглиж Методи Марков на заседанието на Щаба за изпълнение на Областния план за защита на населението при бедствие в началото на седмицата.

продължава>

Следващия понеделник на 22 декември ще грейнат светлините на коледната елха пред сградата на Община Мъглиж, съобщиха от общинска администрация. Стартът на коледния празник ще започне точно в 17:00 часа пред сградата на общинската администрация.  

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ