Колоездачи любители от страната вече се организират, за да изкачат за четвърти път с велосипеди връх Шипка на 3 март - Националния празник на България. В състезанието участие могат да вземат спортисти, туристи, любители на велопоходите. 

продължава>

Доскорошният състезател на "Несебър", казанлъчанинът Мартин Грашев, е назначен за генерален секретар на Българския колоездачен съюз /БКС/, съобщава сайтът на съюза. Това е станало на заседание на Управителния съвет на БКС на 15 януари 2015 г. в Стара Загора.

продължава>

Младежите от КСТ "Роза" спечелиха медали от последното си участие в състезания на БФСТ. Бургас бе домакин на съревнование за Купа България и Открит турнир, в което имаше и казанлъшки двойки. С два сребърни медала са младежите от Клуб "Роза" Калоян Бялков и Симона Семова от турнира "Купа България" при юноши старша възраст.

продължава>

Състезателите на клуб по Таекуондо "Кентавър" Казанлък Цветелина Николова и Любомир Богданов станаха шампион и вицешампион на Европа след провелото се в Турция Европейско клубно първенство.

продължава>

Казанлъшките футболисти с поредна победа Първа победа навън постигна мъжкият тим на "Розова долина". Казанлъшките футболисти победиха с 4:1 ОФК "Несебър" тази събота. Гостуването на "розите" край морето ще се запомни с тотално превъзходство за състава ни, воден от играещия ст. треньор Александър Георгиев.

продължава>

Рекорден брой, почти 270 участници от България, Румъния и Индонезия са се записали за открития турнир по бадминтон, който започва утре в Стара Загора. Той ще продължи до неделя на общо 10 корта в залите „Берое“ и „Иван Вазов“.

продължава>

Проведе се аматьорско състезание по планинско колоездене 
За първа година в Казанлък се проведе аматьорско състезание по планинско колоездене - дисциплина "крос кънтри". В него участие взеха 60 любители на екстремния спорт на възраст от 6 до 46 години.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ