Отново танцьорите на КТС "Роза", при ОДК "Св. Ив. Рилски" с ръководители Ваня и Петър Радеви направиха отлично представяне по време на участие в турнир. Две танцови двойки от казанлъшкия клуб участваха тази събота на провелия се в спортна зала "Арсенал" - Казанлък турнир "Купа България".

продължава>

След края на двайсет и четвъртите европейски индивидуални първенства за момчета и момичета, юноши и девойки до 8, 10, 12, 14, 16 и 18 години в Батуми, Грузия, казанлъшкото момче се подреди на четвърто място в Европа. Цветан Стоянов, възпитаник на ОУ "Чудомир", направи най-успешното представяне за отбора на България, заедно със съотборничката си Нургюл Салимова, която също е с четвърто място от първенството. Другата ни надежда за медал Габриела Антова остана седма.

продължава>


Момичета до 15 години на ВК "Казанлък" спечелиха есенния турнир в регион "Странджа". Турнирът се проведе в Казанлък този уикенд. Без никакви проблеми, отборът на ВК "Казанлък" с треньор Ваня Соколова успя да постигне 4 победи и да допусне само една загуба с 3:2 гейма от "Арда" Кърджали".

продължава>

- На снимката: Цветелина Николова 2 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала донесоха за клуба си „Кентавър“ възпитаниците на треньора Николай Богданов от Международния турнир по таекуондо за купа София. Представителите на казанлъшкия клуб „Таекуондо Екстрийм“ натрупаха общо 9 медала.
Надпреварата се проведе в столичната зала „Фестивална“, за втора поредна година, с участието на 41 отбора от 5 страни.

продължава>

Регионалният шампион по тенис при момчетата до 10 години Даниел Борисов стана втори в Детския турнир на шампионите в своята възрастова група. Турнирът се проведе в столичната зала „Арена” от 31 октомври до 2 ноември.

продължава>

Спортно-техническото ръководство на „Казанлък Волей – Багира“ реши единодушно играещият помощник треньор Ваня Соколова отново да бъде капитан на представителния женски отбор на "розите". Така опитната 42-годишна посрещачка остава на този отговорен пост и пак ще носи капитанската лента във всички мачове до края на това първенството на женската Национална волейболна лига на България, както и в турнира за националната купа на страната. 

продължава>

На 9 ноември, в неделя, ще се проведе състезание по планинско колоездене за любители и аматьори в дисциплината крос-кънтри (XCO) за ’Купа Казанлък’‘ 2014г. Проявата е замислена от трима състезатели в планинските български и балкански стартове – Тодор Ангелов от КК „Варна“, Жеко Стойчев от софийския „Грийнуей“ и Николай Йовчев, които са подкрепени финансово от спонсори, и от още един знаков представител на спорта колоездене у нас – Данаил Петров.

продължава>

Четири златни и два сребърни медала спечелиха казанлъшките ММА състезателите на спортен клуб "Аргус" на Tribe FC: Dominator турнир в София. Спортното мероприятие се проведе миналата събота в зала Триадица в столичния град. 

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ