Ради Милев най-бърз в Пловдив

Ултрамаратонецът Ради Милев не успя да се включи в шестдевното бягане в Атина, както бе планирал по-рано, но не подмина участие в 11-тия Шри Чинмой маратон и полумаратона "Себенадминаване"

продължава>

Купа "Георги Коев" остана в Казанлък

Миналата седмица на 3 април се проведе първия от състезателни дни в надпреварата за Купа Павел баня. А на 4 април в късния следобед приключиха колоездачните състезания "Долината на тракийските царе" и Купа "Георги Коев".

продължава>

И катерачите с призове

В двудневно международно състезание на стената по катерене "Гравити" в спортен комплекс "Бонсист" в столичния "Студентски град" се проведе старт за Купа "България" по спортното катерене. Над 100 деца, юноши и девойки от 9 клуба от София, Варна, Казанлък и Велико Търново участваха на столичната стена в дисциплините "боулдър" и "скорост".

продължава>

Мъжкият представителен тим на казанлъшките футболисти постигна първата си победа от старта на пролетния дял от първенството над предпоследния в класирането на Югоизточната В група ОФК "Стралджа". Възпитаниците на треньора Александър Георгиев взеха трите точки след 2:1 като гости.

продължава>

Казанлък Волей загуби от ЦСКА

Волейболистките на "Казанлък"  изпуснаха по чудо "ЦСКА"/София/ в последния си мач от редовния сезон на Националната волейболна лига при жените.

Те играха с "ЦСКА"/София/, и паднаха с 2:3 в голямото и лудо дерби на 14-тия кръг.  

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ