Гюлтен Котелов и Тенчо Караенев спечелиха две шампионски титли от Държавното първенство Казанлъшки ММА състезатели Гюлтен Котелов и Тенчо Караенев стават част от националния ММА отбор на България. Те бяха избрани да станат част от отбора след като спечелиха две шампионски титли от провелото се на 30 май Държавното първенство за аматьори. Държавното първенство бе квалификация за Световното за аматьори.

продължава>

Тереза Иванова бе избрана за най-полезна състезателка
Девическият тим на "Казанлък Волей" по чудо изпусна да спечели шампионската титла, която напълно заслужаваше в тазгодишното републиканско волейболно първенство при старшата възраст.

продължава>

Два сребърни медала завоюваха атлетите на ЛК "Цв. Христова" от приключилия в София национален шампионат за юноши и девойки младша възраст. Вицешампиони на копие са възпитаниците на треньорката Светла Миткова Ясмин Бошнак и Валентин Цветков.

продължава>

От провелата миналия уикенд IV-та Национална Купа по Шотокан Карате - до в Габрово карате клуб "Шори Доджо"/Казанлък/ спечели общо 19 медала. Казанлъчани участваха в състезанието с 23-ма свои представители. 

продължава>

България спечели отборната титла на балканското първенство по културизъм и фитнес в Регин (Румъния). Нашият отбор се представи великолепно при силна конкуренция от общо 109 състезатели от отбори от 5 държави - България, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина и Румъния.

продължава>

Златен, два сребърни и бронзови медали от националната Купа"Херея Оупън", в клас А, спечелиха състезателите на казанлъшкия клуб по таекуондо "Кентавър"с треньор Николай Богданов. С три медала от състезанието са възпитаниците на Тихомир Владов от "Таекуондо Екстрийм"- златен и два бронзови медала.

продължава>

Отборът на карате клуб "Шори Доджо"- гр. Казанлък, с треньор Илиян Дянков, се завърна в Града на розите с общо 5 медала в индивидуалната надпревара при провелото се на 28 март 2015г. Десето Национално първенство по Шотокан Карате-до , гр. София. 
В надпреварата за медалите взеха участие общо 22 клуба и близо 310 състезатели от цялата страна.

продължава>

Четири медала си извоюваха казанлъшките ски-ориентировачи - ветерани от участието си в тазгодишното държавно първенство по ски-ориентиране, което се проведе в неделя на Узана. Тончо Нейчев /I пост/, Павел Михалев /II пост/ и Христо Ангелов/III пост/ успяха да преварят по 11 километровото трасе останалите 4 отбора на ветераните над 60 години.

продължава>

Таньо Танев спечели сребърен медал на 37-то Държавното първенство по ски за ветерани, което се проведе в Добринище. Проявата бе организирана от Българската Мастерс федерация. Казанлъшката група се състоеше от четирима участници.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ