Трите волейболистки на „Казанлък Волей – Багира“ впечатлиха специалистите и треньори с отличните си изяви за националния отбор на България по време на Балканско първенство по волейбол за девойки.

продължава>

Изпълнителният директор на „Казанлък Волей – Багира” и член на Управителния съвет на волейболната федерация Деко Григоров отпразнува подобаващо своя 60-годишен юбилей сред най-близките си приятели, роднини и колеги, в атрактивно казанлъшко заведение, в края на седмицата.

продължава>

Четири сребърни медала и второ почетно място си спечели отбора на БТЦ "Грация" при НЧ "Възродена Искра - 2000" в лицето на Ева Тодорова, Кристина Губеркова, Михаела Белчева, Янина Николова. Това  се случи по време на тяхното участие на провелите в гр. Алгарве - Португалия световни финали на DWC - Dance World Cup 2014 г., от 29 юни до 05 юли.

продължава>

Тошко Ангелов стана втори на състезание в Рила
Десетки любители на спорта и красивата българска природа се включиха в първото издание на "Ride or Run" в Рила планина, организирано от Сдружение "Зелен път". Казанлъшкият колоездач Тодор Ангелов финишира втори при мъжете.

продължава>

Волейболистките ни се класираха на полуфинал

Младите волейболистки на Казанлък Волей - Багира се класираха на полуфиналите от тазгодишното волейболно първенство при девойките младша възраст, след силна игра и 3 последователни успеха в своята предварителна група от финалния турнир.

продължава>

Извикаха три наши волейболистки в националния отбор

 

Три млади и талантливи 15-годишни волейболистки на ВК "Казанлък" бяха призовани в девическия национален отбор на България при кадетките. Те трябва да се явят за подготвителен лагер и участие в силен международен турнир в Чехия. Националният селекционер на девойките младша възраст Десислава Величкова и мениджър на тази възрастова група Стоян Гунчев-Чугуна изпратиха повиквателни на трите момичета.

продължава>

Балерините на БТЦ "Грация" взеха участие в VIII Международен танцов фестивал "Вълшебен свят". Фестивалът имаше конкурсно състезателен характер и се проведе от 13 до 15 юни в гр. Хасково.

продължава>

 

Деветгодишният Павел грабна златото в Рим малкият казанлъчанин бе единственият българин в международен турнир по таекуондо за деца
9-годишният Павел Бояджиев от Казанлък, възпитаник на ОУ "Георги Кирков", грабна златото от Международен турнир по таекуондо за деца "Ким и Лио" в Рим, който се проведе на 7 и 8 юни.

продължава>

- на снимката Валентин Цветков
Мартин Белчев, възпитаник на Петя Пендарева стана шампион в бягането на 400 метра с време 52,02 сек. от Националния шампионат при момчета под 16 години. Шампионатът се проведе в Сливен. Мартин бе най-бърз и остави зад себе си Хакан Хюсеинов("Лудогрец") и Евгени Василев ("Юниверсал").

 

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ