В долината:

Казанлъшкият клуб по лека атлетика "Цветанка Христова" представи града ни по повече от достоен начин на „Зимния Шампионат по Хвърлянията" в София. Възпитаниците на екснационалката Светла Миткова завоюваха четири медала на базата на Националната Спортна Академия и очакват Втория Мемориален Турнир в памет на Цветанка Христова на 20 април отново в столицата.

продължава>

 

Новият  пилот на казанлъшкия „ЕФКО Рейсинг" Борис Григоров направи невероятно време в първата сесия от квалификациите за старта на пистовото първенство утре във Велико Търново. „Мицубиши"-то на видинчанина завърши в 12-ата обиколка с време от 1:21.504 мин., което е с 0.216 сек. по-добро от миналогодишното постижение на Илия Царски („Автоцар, Мицубиши Лансър Ево 9") в квалификацията от същото състезание.

продължава>

С двудневни международни стартове в Шипка и Казанлък, Българският колоездачен съюз и клуб "Лястовица 1905" откриха колоездачния сезон у нас.
Най-после Долината на розите в един типично казанлъшки спорт бяха домакини на критериуми, минали под знака на променливо и студено време и в отсъствието на българските асове на този спорт, които в момента „въртят педали" в Белгия и САЩ.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ