В долината:
Отново танцьорите на КТС "Роза", при ОДК "Св. Ив. Рилски" с ръководители Ваня и Петър Радеви направиха отлично представяне по време на участие в турнир. Две танцови двойки от казанлъшкия клуб участваха тази събота на провелия се в спортна зала "Арсенал" - Казанлък турнир "Купа България".

продължава>

След края на двайсет и четвъртите европейски индивидуални първенства за момчета и момичета, юноши и девойки до 8, 10, 12, 14, 16 и 18 години в Батуми, Грузия, казанлъшкото момче се подреди на четвърто място в Европа. Цветан Стоянов, възпитаник на ОУ "Чудомир", направи най-успешното представяне за отбора на България, заедно със съотборничката си Нургюл Салимова, която също е с четвърто място от първенството. Другата ни надежда за медал Габриела Антова остана седма.

продължава>


Момичета до 15 години на ВК "Казанлък" спечелиха есенния турнир в регион "Странджа". Турнирът се проведе в Казанлък този уикенд. Без никакви проблеми, отборът на ВК "Казанлък" с треньор Ваня Соколова успя да постигне 4 победи и да допусне само една загуба с 3:2 гейма от "Арда" Кърджали".

продължава>

- На снимката: Цветелина Николова 2 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала донесоха за клуба си „Кентавър“ възпитаниците на треньора Николай Богданов от Международния турнир по таекуондо за купа София. Представителите на казанлъшкия клуб „Таекуондо Екстрийм“ натрупаха общо 9 медала.
Надпреварата се проведе в столичната зала „Фестивална“, за втора поредна година, с участието на 41 отбора от 5 страни.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ