В долината:
Регионалният шампион по тенис при момчетата до 10 години Даниел Борисов стана втори в Детския турнир на шампионите в своята възрастова група. Турнирът се проведе в столичната зала „Арена” от 31 октомври до 2 ноември.

продължава>

Спортно-техническото ръководство на „Казанлък Волей – Багира“ реши единодушно играещият помощник треньор Ваня Соколова отново да бъде капитан на представителния женски отбор на "розите". Така опитната 42-годишна посрещачка остава на този отговорен пост и пак ще носи капитанската лента във всички мачове до края на това първенството на женската Национална волейболна лига на България, както и в турнира за националната купа на страната. 

продължава>

На 9 ноември, в неделя, ще се проведе състезание по планинско колоездене за любители и аматьори в дисциплината крос-кънтри (XCO) за ’Купа Казанлък’‘ 2014г. Проявата е замислена от трима състезатели в планинските български и балкански стартове – Тодор Ангелов от КК „Варна“, Жеко Стойчев от софийския „Грийнуей“ и Николай Йовчев, които са подкрепени финансово от спонсори, и от още един знаков представител на спорта колоездене у нас – Данаил Петров.

продължава>

Четири златни и два сребърни медала спечелиха казанлъшките ММА състезателите на спортен клуб "Аргус" на Tribe FC: Dominator турнир в София. Спортното мероприятие се проведе миналата събота в зала Триадица в столичния град. 

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ