В долината:
Златен, два сребърни и бронзови медали от националната Купа"Херея Оупън", в клас А, спечелиха състезателите на казанлъшкия клуб по таекуондо "Кентавър"с треньор Николай Богданов. С три медала от състезанието са възпитаниците на Тихомир Владов от "Таекуондо Екстрийм"- златен и два бронзови медала.

продължава>

Отборът на карате клуб "Шори Доджо"- гр. Казанлък, с треньор Илиян Дянков, се завърна в Града на розите с общо 5 медала в индивидуалната надпревара при провелото се на 28 март 2015г. Десето Национално първенство по Шотокан Карате-до , гр. София. 
В надпреварата за медалите взеха участие общо 22 клуба и близо 310 състезатели от цялата страна.

продължава>

Четири медала си извоюваха казанлъшките ски-ориентировачи - ветерани от участието си в тазгодишното държавно първенство по ски-ориентиране, което се проведе в неделя на Узана. Тончо Нейчев /I пост/, Павел Михалев /II пост/ и Христо Ангелов/III пост/ успяха да преварят по 11 километровото трасе останалите 4 отбора на ветераните над 60 години.

продължава>

Таньо Танев спечели сребърен медал на 37-то Държавното първенство по ски за ветерани, което се проведе в Добринище. Проявата бе организирана от Българската Мастерс федерация. Казанлъшката група се състоеше от четирима участници.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ