В долината:
Вчера в казанлъшката полиция е получено съобщение, че за времето от 13,30ч. до 14,00ч. на 16 юни неизвестен извършител, след като влязъл през отворена на търговски обект (павилион), намиращ се на бул.”Розова долина” в гр. Казанлък, извършил кражба на сумата от 230лв. По случая е образувано досъдебно производство.
ДОЛИНА

 

Невнимателността на 74-годишен велосипедист едва не му струва живота. Гергьовден се оказа колкото празничен, толкова и изпълнен с лош късмет ден. Историята с участието на двамата казанлъчани се разигра на 6 май следобед, когато около 17,50ч. по ул.”Петьо Ганин” в гр.Казанлък се е движел велосипед, управляван от 74-годишния Д.Д. от гр.Казанлък.

продължава>

Растат случаите, в които жертва на престъпление стават паркирани на казанлъшки улици автомобили. Вече не един и два са случаите, в които неизвестен извършител демонтира гумите на паркирани автомобили и ги открадва.  За още два подобни случая информираха от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.

продължава>

По време на Великденските празници за времето от събота до понеделник тази седмица, неизвестно лице е извършило кражба на неустановено количество лавандула от местността „Черньов дол” в землището на гр.Шипка.

продължава>

Вчера в РУ-Казанлък е получен сигнал от 53-годишен мъж от гр.Казанлък. Той съобщил, че за времето от 17,00ч. в неделя до 07,30ч. вчера, неизвестно лице е извършило кражба на 4бр. гуми с алуминиеви джанти от лек автомобил ”Рено Меган”. Автомобилът е бил паркиран в ж.к.”Изток” на гр.Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

ДОЛИНА

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ