Вчера в казанлъшката полиция е получено съобщение, че за времето от 13,30ч. до 14,00ч. на 16 юни неизвестен извършител, след като влязъл през отворена на търговски обект (павилион), намиращ се на бул.”Розова долина” в гр. Казанлък, извършил кражба на сумата от 230лв. По случая е образувано досъдебно производство.
ДОЛИНА

 

Невнимателността на 74-годишен велосипедист едва не му струва живота. Гергьовден се оказа колкото празничен, толкова и изпълнен с лош късмет ден. Историята с участието на двамата казанлъчани се разигра на 6 май следобед, когато около 17,50ч. по ул.”Петьо Ганин” в гр.Казанлък се е движел велосипед, управляван от 74-годишния Д.Д. от гр.Казанлък.

продължава>

Растат случаите, в които жертва на престъпление стават паркирани на казанлъшки улици автомобили. Вече не един и два са случаите, в които неизвестен извършител демонтира гумите на паркирани автомобили и ги открадва.  За още два подобни случая информираха от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.

продължава>

По време на Великденските празници за времето от събота до понеделник тази седмица, неизвестно лице е извършило кражба на неустановено количество лавандула от местността „Черньов дол” в землището на гр.Шипка.

продължава>

Вчера в РУ-Казанлък е получен сигнал от 53-годишен мъж от гр.Казанлък. Той съобщил, че за времето от 17,00ч. в неделя до 07,30ч. вчера, неизвестно лице е извършило кражба на 4бр. гуми с алуминиеви джанти от лек автомобил ”Рено Меган”. Автомобилът е бил паркиран в ж.к.”Изток” на гр.Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

ДОЛИНА

 

Заведение, което се намира в село Енина осъмна вчера обрано. Сигнал за кражбата е подаден вчера сутринта в РУ-Казанлък, който е подаден от 40-годишна жена от с.Енина, общ.Казанлък. Тя съобщила, че е извършена кражба от заведение в същото село. Пристигналият на място полицейски екип установил, че за времето от 21,40ч. на 31 март до 07,00ч.  вчера неизвестен извършител, след като разбил входна врата, проникнал в заведението. След това извършил кражба на телевизор, монитор за компютър и бутилка уиски. Общата стойност на откраднатите неща възлиза на около 500лв. По случая е образувано досъдебно производство.

ДОЛИНА

 

В неделя в РУ-Казанлък са образувани две досъдебни производства срещу неизвестен извършител за извършена кражба на две акумулаторни батерии и СД-плейър от два автомобила. Автомобилите са били паркирани на паркинг на бул.”Александър Батенберг” в гр.Казанлък. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия, разследващите лица са установили, че извършител на деянието е 32-годишния Й.Т. от гр.Казанлък. Същият е задържан за срок до 24 часа.

ДОЛИНА

 

Вчера в РУ-Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу двама казанлъчани на 38 и 44 години и един 18-годишен жител на с. Търничени, община Павел баня. Причината за бързото полицейско производство е слещу трите лица е, затова че на същата дата в землището на с.Габарево превозват общо около 3куб.м. дърва (габър) без надлежно разрешително.

ДОЛИНА

 

Вчера в РУП-Казанлък 57-годишен мъж от Града на розите подава сигнал за разбит склад в с.Тулово, ЖП участък към ЖП станция-Пловдив.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ