Неизвестно лице е ожънало от чужда нива около 1,6 дка (около 680 кг) от засята с пшеница нива, намираща се в местността "Пирамидите" на с. Хаджидимитрово миналата седмица.

продължава>

22 растения канабис с височина от 100 до 250 см. бяха открити и иззети от полицейските служители на Полицейско управление - Павел Баня. Това стана ясно при претърсване на къща в с. Осетеново от криминалисти миналия вторник.

продължава>

17-годишно момче от Ветрен бе блъснато от 42-годишна казанлъчанка. Жителката на град Казанлък управлявала около 20:20 ч. във вторник вечер лек автомобил с марка "Опел Корса" по ул. "Българско опълчение" в с. Ветрен.

продължава>

Подпийнал бузовградчанин бяга от полицията

Трийсет минути след 22.00 часа в събота полицаи спират нерегистриран мотопед, управляван от 38-годишен мъж, жител на с. Бузовград. В момента на сигнала подаден от полицаите да спре, водачът на мотопеда се движел в посока север-юг по ул. "Искър" в с. Кънчево.

продължава>

Много се говори за престъплението наречено "Телефонна измама", но резултатите говорят сами по себе си. Нови три случая в областта под "шапката" на това противозаконно действие са факт. Измамниците не подбират жертвите си, а и както се вижда не е от значение дали те са жители на град, или на село. Но общото при всички пострадали е, че са възрастни мъже и жени.

продължава>

Мъж от Казанлък е бил убит в неделната вечер. Тогава от постъпил в РУП - Казанлък сигнал, по първоначални данни става ясно, че на ул. "Ненко Балкански" в града има двама мъже с нанесени прободни рани.

продължава>

Миналия четвъртък се случи поредно пътнотранспортно произшествие провокирано от пиян водач на моторно превозно средство.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ