Трима жители на Казанлък и Шипка остават за постоянно в ареста, реши състав на Старозагорския окръжен съд, който гледа мерките за неотклонение на задържаните при спецоперация на сектор "Иконономическа полиция".

продължава>

 

Трима младежи съответно на 17, 16 и 14 години са пребили 79-годишен казанлъчанин, съобщиха в началото на седмицата от ОД на МВР Стара Загора. Според полицейската хроника, побоят е станал този понеделник около 20.30 часа. В следствие на което възрастният човек е получил фрактура на шийката на лявата тазобедрена става и е настанен за лечение в казанлъшката болница, без опасност за живота.

продължава>

С постановление на прокурор от окръжна прокуратура - Стара Загора на работните им места са арестувани трима служители на агенция Автомобилна администрация, те са с мярка за неотклонение "задържане под стража за по 72 часа", повдигнато им е обвинение за участие в престъпна група.
Новите арести са продължение на акцията от средата на месец юли, когато белезници щракнаха около китките на шефа на старозагорските даиджии Ангел Димитров, колегата му Диан Славов , двамата инспектори от мобилната група на агенция Пътна инфраструктура - Свиленград Николай Василев и Георги Апостолов , бизнесменът Динко Динев и представятителят на Пи Ес Ай АД Стоян Михов.

продължава>

намериха трупа 3 месеца по-късно

18-годишния Слави Христов от Казанлък, задържаха казанлъшките криминалисти миналата седмица, по подозрение, че преди 3 месеца е убил баща си Иван Христов.
Трагедията се разиграла през април, когато в мазето на блока, в който живеело семейството, възниква скандал между сина и бащата. След спречкването Слави спъва баща си, който при подането удря главата си в бетонния под и изпада в безпомощно състояние.

продължава>

36 годишният К.Г. от Казанлък е оказал своеволно съдействие на полицията, като се е включил в опитите да бъде спрян, преследван от органите на реда автомобил. За това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в началото на седмицата.

продължава>

В края наминалата седмица казанлъшките криминалисти задържаха един от най-крупните лихвари в района на община Павел баня. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. Акцията на РУ "Полиция" - Казанлък е била проведена в петък под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

продължава>

73 килограма хероин, заловиха в края на миналата седмица при спецакция служители от сектор "Борба с организираната престъпност" - Стара Загора, ОДМВР -Стара Загора и ГДБОП, под ръководството на Старозагорска окръжна прокуратура.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ