За 12 левчета в стотинки и дребни банкноти убил баба си 27-годишният Тодор Стоев, стана ясно по време на съдебното дело за определяне на постоянната мярка за неотклонение в понеделник.

продължава>

След гонитба и престрелка, в нощта срещу вторник тази седмица, казанлъшки полицаи задържаха заподозрян за извършените кражби на части и вещи от МПС и палежи на автомобили. Заради извършените предната седмица на територията на квартал "Изток" кражби, взломяване и палежи на автомобили, местните полицаи са провеждали специализирана полицейска.

продължава>

Само в рамките на ден, на територията на областта са регистрирани два сигнала на измамени от мними врачки жени. Около обяд в понеделник, във Второ Районно управление "Полиция" - Стара Загора е получено съобщение от 70 годишна жена от с. Калояновец, за това че два часа по-рано е посетена в дома си от две непознати жени, които предложили да й развалят направена магия. За целта жената трябвало да даде наличните си пари, над които да се бае.

продължава>

Двама униформени служители при сектор " Охранителна полиция" на РУП-Казанлък са били задържани при акция на дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР и областната дирекция в Стара Загора.

продължава>

 

Четири кози и две ярета, отмъкнали от селскостопанска постройка в мъглижкото село Шаново в началото на седмицата, обирджии, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция "Полиция". Кражбата станала в нощта на неделя срещу понеделник от постройка собственост на 77 годишен старозагорец.

продължава>

Полицията задържа 21 годишния казанлъчанин Д.И. за срок от 24 часа за сега, съобщиха от пресцентъра на областна дирекция "Полиция", в края на миналата седмица. Младежът е задържан по обвинение за въоръжен грабеж, извършен миналата сряда, около 23:37 ч. на каса в местен супермаркет.

продължава>

22 годишен казанлъчанин, управлявал лек автомобил "Роувър 416" с пловдивска регистрация, е задържан с четиридесет грама канабис миналата събота, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Стара Загора.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ