В долината:
35-годишен старозагорец с отнето свидетелство за управление на МПС предизвика пътно-транспортно произшествие в събота. Мъжът се движел с лек автомобил «Опел Омега»,  по пътя от Стара Загора за гр. Казанлък.

продължава>

В неделя 60-годишен новозагорец стана жертва на грабеж, когато спрял с автомобила си в близост до крайпътна чешма, за да утоли жаждата си.

продължава>

35-годишен мъж от Хасково е заловен след извършен грабеж в сряда в Казанлък.   Около 22.00 ч. автопатрул на казанлъшката полиция засича 16-годишно момиче от Града на розите, което заявява, че преди десетина минути е било нападнато от  неизвестно лице.

продължава>

Работнически автобус катастрофира в петък на пътя Ветрен - Николаево.
В петък - 28 ноември, около 00:20 часа шофьор откарал последните работници от смяната до с. Дъбово и тръгнал да се прибира към базата си в Гурково, тогава се случва и неприятният инцидент на пътя.

продължава>

Старозагорски полицай заловиха телефонен измамник, който измамил стара жена със сума от 4 500 евро. Ето и историята от самото начало.  Миналия четвъртък старозагорка на 66 години стана жертва на телефонна измама. Сигналът за престъплението във Второ РУМВР - Стара Загора е подала самата жертва.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ