В долината:
Миналия четвъртък се случи нещо, което е прецедент в историята на телефонните измамници, които по правило се отърват от ръцете на закона. Но правилата си имат изключения. Винаги. И ето, че и в настоящата „история“ изключението е настъпило. Възрастна жена, потенциална жертва на телефонна измама се усети и не можа да „олекне“ с десет бона, но всичко това се е случило с помощта на криминалистите от Второ РУМВР  - Стара Загора.

продължава>

Крадците стават все по-изобретателни и когато решат да крадат, без работа не остават. Винаги се намира по нещо за крадене. Като... персийски килим например. Не, това не е шега. Не е шега за 28-годишната жена, жителка на с. Дъбово, която след двудневно отсъствие от дома си установява липсата на персийски килим и бойлер. Сигналът за кражбата е подаден вчера в РУМВР – Казанлък.

ДОЛИНА

 

 

 

В Казанлък бе отбелязан Денят на независимостта в понеделник с водосвет, отслужен от архиерейски наместник Петко Мотев, в съслужие с казанлъшки свещеници на централния площад " Севтополис".

продължава>

В Бузовград не се спи. Това показва екшънът разиграл се около 1:30 ч. сутринта във вторник, на който станаха свидетели бузовградчани. Главни действащи лица в историята са съседи, които имали стара вражда помежду си. След употреба на алкохол 62-годишния Ибрям Караасан от с. Бузовград отново възобновява старата вражда със съседите си.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ