В долината:
Заведение, което се намира в село Енина осъмна вчера обрано. Сигнал за кражбата е подаден вчера сутринта в РУ-Казанлък, който е подаден от 40-годишна жена от с.Енина, общ.Казанлък. Тя съобщила, че е извършена кражба от заведение в същото село. Пристигналият на място полицейски екип установил, че за времето от 21,40ч. на 31 март до 07,00ч.  вчера неизвестен извършител, след като разбил входна врата, проникнал в заведението. След това извършил кражба на телевизор, монитор за компютър и бутилка уиски. Общата стойност на откраднатите неща възлиза на около 500лв. По случая е образувано досъдебно производство.

ДОЛИНА

 

В неделя в РУ-Казанлък са образувани две досъдебни производства срещу неизвестен извършител за извършена кражба на две акумулаторни батерии и СД-плейър от два автомобила. Автомобилите са били паркирани на паркинг на бул.”Александър Батенберг” в гр.Казанлък. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия, разследващите лица са установили, че извършител на деянието е 32-годишния Й.Т. от гр.Казанлък. Същият е задържан за срок до 24 часа.

ДОЛИНА

 

Вчера в РУ-Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу двама казанлъчани на 38 и 44 години и един 18-годишен жител на с. Търничени, община Павел баня. Причината за бързото полицейско производство е слещу трите лица е, затова че на същата дата в землището на с.Габарево превозват общо около 3куб.м. дърва (габър) без надлежно разрешително.

ДОЛИНА

 

Вчера в РУП-Казанлък 57-годишен мъж от Града на розите подава сигнал за разбит склад в с.Тулово, ЖП участък към ЖП станция-Пловдив.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ