В долината:

Станислав Марашки получи втора награда за проза на Дванадесетия национален литературен конкурс "Ний всички сме деца на майката земя", организиран от Народно читалище "Христо Смирненски" в София в район "Овча купел", Столична община и Съюза на българските писатели. Отличието е за разказа му "Съчинение по литература".

продължава>

Приятелят и сътрудник на вестник "Долина" Станислав Марашки получи почетния знак на Министерството на културата "Златен век" на 20 май в зала-сцена 17 на Министерството на културата. 

продължава>

Миналия четвъртък поетът Димитър Гачев гостува на Казанлък със стихосбирката си "Восъчни печати", чийто редактор е писателят Гриша Трифонов. Книгата бе представена от казанлъшкия поет Румен Денев в Културно-информационния център на ул. "Искра"4. Събитието бе организирано с помощта на Общинска библиотека "Искра" и Клуб на Дейците на културата. 

продължава>

Талантливите ученици на клавирния педагог Мариана Мъгева получиха поредно признание и награди при участието си на 3-тия Международен клавирен конкурс "Vivapiano"-София, който се проведе от четвъртък миналата седмица и продължи до неделя включително.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ