Към края на юли очакваното ниво на фискалния резерв е 8,7 млрд. лв.
През изминалата година бизнесът знаеше точния ден, в който ще си получи дължимите средства по ДДС, изтъкна министърът в оставка

продължава>

Правителството е предложило на Президента на Република България даудостои с орден „Стара планина” – първа степен, акад. Петя Василева занейните изключителни заслуги в областта на офталмологията и заприноса й за развитието на българската наука.

продължава>

От началото на следващата година данните, съдържащи се в издадените болнични листове и решенията по обжалването им, ще се извършва по електронен път чрез уеб услуги, предоставяни от Националния осигурителен институт.

продължава>

На пресконференция дадена от ПП ГЕРБ - Казанлък в лицето на Галина Стоянова, Аксения Тилева и Нено Влайков в началото на седмицата, станаха ясни резултатите от проведения евровот в неделя на територията на община Казанлък. 

продължава>

Бежанската вълна и каналджийството е бизнес поне за 100 милиона, който нашето правителство прекъсна, заяви още в Казанлък председателя на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред 

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ