В долината:

На 13 и 14 ноември 2013г. се състоя журналистически семинар в Брюксел, представляващ част от информационната кампания за избори на нов Европейски парламент (ЕП). Семинарът бе организиран от Информационното бюро на ЕП в България и в него взеха участие 15 регионални журналисти от цялата страна.  Вестник."Долина" бе представен от Светла Димова.

продължава>

Все по-често започвам да си припомням тази стара мъдрост, че пътят към Ада е постлан с добри намерения. И всеки път започвам да се плаша все повече и повече, колко вярна се оказва. Но с някаква инатливост не спирам да се опитвам да разбера тази на пръв поглед нелепа зависимост - добрият порив, да те праща в Ада. Обаче е факт! И понеже личните примери за подобни актове на доброта са безбройни, но могат да бъде пренебрегнати като непоказателни, защото са твърде малки като мащаб на засегнати хора, то нека погледнем по-общи и значими теми. И за да не изпадаме в безполезно чоплене на миналото, да се спрем на днешния ден. 

Примерът:
"Общинари ще дебнат за нови незаконни постройки в "Казмера"

макар и незаконни - досегашните остават, реши кметът Галина Стоянова, Общината е предоставила, агрегат който ще осигурява ток за ромите там" - подробности на стр. 2 на настоящият брой на вестник "Долина".

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ