В долината:
Финансовият отчет на община Гълъбово за 2013 г. е заверен без резерви. Община Гълъбово получава за втори път толкова висока оценка след одитна проверка на Сметната палата.

продължава>

Петгодишно споразумение за сътрудничество между Областна администрация Стара Загора и Тракийския университет беше подписано днес от областния управител Живка Аладжова от една страна и ректора на висшето учебно заведение проф. Иван Станков и декана на Стопанския факултет проф. Иван Георгиев от друга.

продължава>

Вчера при областния управител на област Стара Загора Живка Аладжова се проведоха консултации за определяне състава на Районната избирателна комисия за 27-и Многомандатен избирателен район - Стара Загора за предстоящите избори за народни представители в Народно събрание на 5 октомври.

продължава>

Министърът на околната среда и водите в оставка Станислав Анастасов присъства на първа копка за изграждането на Регионален център за управление на отпадъците - Стара Загора. Той заяви, че между 70 и 100 милиона лева ще получат от началото на август всички общини, в които се изпълняват проекти по ОП „Околна среда",  с които да могат да се разплатят частично с изпълнителите на проектите.

продължава>

Още статии...

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ