Поради доказаната си работа и наплив на клиенти, най-младият ходжа в България Алейдин Тахиров от Родопите /град Мадан, област Смолян/ ще остане да приема отново в Казанлък и на 25 юли – четвъртък, от 9.00 до 20,00 часа, и в петък на 26 юли, от 9.00 до 20,00 часа, а в събота – 27 юли и в Стара Загора от 9 до 20 часа, чрез предварително записване на телефон 0896/084679. той гледа и лекува хора чрез свещената книга Коран, лекува и болести, с които и медицината понякога не може да се справи. Открива и разваля магии чрез книгата, но не прави под никакъв предлог. Девизът му е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен. Гаранция давам за работата си.” За повече информация – вижте интервюто на 3-та страница в новия брой на вестник „Долина”.

Лятото е в разгара си, а хората са на път, на работа, на море, на планина. Поредният уикенд се изправи пред мен, гледайки ме от високо с повдигнати вежди и задавайки ми въпроса:

"А сега на къде?"

Странно за мен и този уикенд се оказах заета и с "планове". Сега е сезонът на почивките, времето е топло и същевременно прохладно, но не всеки има възможност за повече от 2-3 дни разпускане. Та ето един вариант за онези заети хора, които тази година навярно ще пропуснат морето, със сигурност ще има и такива, но това не значи, че не могат да се намерят варианти за добре оползотворено време.

продължава>

Скъпи бъдещи майки, в днешния брой ще ви запозная с един не толкова известен в България вид масаж, който съществува от преди повече от сто години, но напоследък става все по-нашумял и търсен, предимно от бременни дами.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ