В долината:
От вчера Стара Загора заживя с футболната емоция на едно от най-грандиозните спортни събития за България – Европейското първенство за юноши, което беше открито тържествено на стадион Берое от министъра на спорта Красен Кралев, кмета на Стара Загора Живко Тодоров и голямата звезда на българския футбол Стилиян Петров, който обяви първенството за открито като посланик на евротурнира.

продължава>

Министерският съвет одобри междуправителствено споразумение на България и Сърбия за промяна в протокола за прилагане на споразумението на ЕС и Сърбия за обратно приемане на незаконно пребиваващи лица.

продължава>

Кабинетът одобри административен мониторингов доклад за 2014 г. за изпълнение на Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите (2012-2020). Документът ще бъде внесен за обсъждане в Народното събрание.

продължава>

На 1, 2 и 3 май в Ямбол, местността "Бакаджика", стартира 18-ти Национален мотосъбор на The Riders MC. Събитието ще уважат рокери от страната и чужбина. Организаторите обещават грандиозно зрелищно шоу с изненади, игри, награди и много бира, под звуците на добре познати български рок групи.
Утре в 19:00ч. гостите ще бъдат посрещнати с музиката на група „Хангар 42“ и зрелищно откриване със забавни игри – Надбягване с чували, Дузпи от мотор, Пумпал с каска и др.

продължава>

Постигането на стандартизиран подход на дейностите от различните институции и оптимизиране на взаимодействието им в подкрепа на пострадалите хора е един от очакваните резултати от изпълнението на одобрената днес от правителството годишна Програма за превенция и защита от домашното насилие.

продължава>

Още статии...

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ