В долината:
Министерският съвет одобри проект на Протокол №2 за изменение на подписания през май м. г. Меморандум за разбирателство между българското правителство и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа за изпълнението на двустранен проект за унищожаване на запасите от ракетно гориво.

продължава>

Кабинетът прие Доклад за равнопоставеността на жените и мъжете в България за 2014 г. Документът следва целите на Националната стратегия за насърчаване на равнопоставеността на половете (2009-2015 г.), като дейностите са продължение на усилията на българските институции и организации, отговорни за разработването и координирането на държавната политика в областта на равнопоставеността между жените и мъжете във всички области.

продължава>

снимка:Еър Груп 2000 Начело на Военна академия застава бригаден генерал Тодор Дочев

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ за освобождаване на контраадмирал Митко Петев като началник на Военна академия „Георги Раковски” и за назначаването му на длъжността командир на Военноморските сили.

продължава>

Стилиан Петров, голямото име на българския футбол, ще бъде посланик на Eвропейското първенство за юноши до 17 години, което се открива на 6 май на стадион „Берое“ в Стара Загора. Бившият капитан на националния ни отбор по футбол и настоящ треньор в „Астън Вила“ ще открие европейското заедно с министъра на спорта Красен Кралев и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

продължава>

Колкото и да е странно, все още не съм обръгнала и не съм се обвила в пелина от безразличие, за да кажа - "е, голяма работа - имаме си държавна власт - тя да решава възникналите проблеми!"

продължава>

Още статии...

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ