В долината:
В петък миналата седмица старозагорски полицаи  проведоха специализирана полицейска операция по линия "Наркотици". В хода на операцията в с.Столетово, общ.Опан, е установена къща, в мазето на която е изградена лаборатория за отглеждане на растения канабис.

продължава>

След провеждане на специализирана полицейска операция на територията на старозагорското село Християново, старозагорските полицай откриха десет килограма канабис в частен дом. Полицейската операция за противодействие на производството и разпространението на наркотици се провела в петъчния ден миналата седмица.

продължава>

Анализ на изпълнението на Плана за действие 2012-2014 г. по Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите (2012-2020 г.) до края на месец юли и съставяне на План за действие до 2020 г. до края на месец септември – за това настоя председателят на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси при МС, вицепремиерът Ивайло Калфин.

продължава>

ПРЕПОРЪКИ КЪМ ДЕЦАТА И ЮНОШИТЕ
Когато играете навън, когато сте пеша или на велосипеди, ролери скейтбордове, избирайте места, които са далече от оживени улици с натоварено автомобилно движение.

продължава>

Създаването на Национално бюро за предотвратяване на корупцията, което да проверява имуществото и конфликта на интереси по високите етажи на властта, предвижда приетият от правителството законопроект за предотвратяване на корупцията сред лицата, заемащи висши държавни длъжности.

продължава>

Още статии...

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ