В долината:

Около 33 улици в Казанлък и селата, които да бъдат асфалтирани или пътната настилка изкърпена, са залегнали в приложение №13 към бюджета на Общината за тази година. За целта в бюджета са предвидени около 1 милион и 300 хиляди лева, разясни пред журналисти миналата седмица председателят на Общинският съвет Васил Самарски.

продължава>

Какво му трябва на човек, за да приюти щастието в сърцето си?
Мека постеля, топла вечеря, смеха на шепа верни приятели и ... едни очи, кротки, топли и нежни, в които да се влюби. Не знам за вас, но за мен това е напълно достатъчно. Достатъчно е да останеш седем дни в Казанлък, за да намериш всичко това. Честно! Не ви лъжа!

продължава>

В най-женския месец от годината, в седмицата, която започна с реверанс към жените в деня на техния празник, съвсем знаково е и премиерата на първия роман на казанлъшката авторка Женя Димова. След няколко книги с поетични текстове, след сборник с разкази, романът е логично продължение на търсенията на един автор, с неспокоен творчески дух и неизчерпаемо любопитство към живота, какъвто е Женя.

продължава>

73 килограма хероин, заловиха в края на миналата седмица при спецакция служители от сектор "Борба с организираната престъпност" - Стара Загора, ОДМВР -Стара Загора и ГДБОП, под ръководството на Старозагорска окръжна прокуратура.

продължава>

С възгласи "Браво" и с бурни аплодисменти казанлъшката публика възнагради блестящата игра на младите актьори от театрална студия "Арсис" с ръководител Мая Стоянова, която е и режисьор на премиерния спектакъл "Жените в Народното събрание".

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ